Systeemtijd op de computer configureren

Uw kind kan de systeemtijd wijzigen als het de beperkingen voor het gebruik van de computer of programma's wil proberen te omzeilen. Kaspersky Safe Kids onthoudt de systeemtijd tijdens de installatie en negeert alle latere wijzigingen aan de systeemtijd. Als uw kind de datum of tijdzone wijzigt, zal dit niet van invloed zijn op de beperkingen.

Als Kaspersky Safe Kids een conflict tussen de systeemtijd van de computer en de onthouden tijd in Kaspersky Safe detecteert, wordt u gevraagd om de systeemtijd in te stellen.

Stel de systeemtijd in